INFO

heej iedereen

super leuk dat je langskomt op mijn blog.


ik ben celine koppe 23 jaar en ik vind het super leuk om mijn eigen kaarten te maken, cadeauverpakkingen, albums, kalenders noem het maar op.

verder op de site vinden jullie de creaties van mij die ik heb gemaakt.

zaterdag 10 oktober 2015

maja design triple easel card

Hallo allemaal,

Vandaag wil ik jullie een aparte kaart laten zien namelijk een triple easel card. Deze lijkt veel op een gewone easelcard maar met 3 leuke vierkantjes die je kan versieren.


Zoals jullie kunnen zien heb ik deze triple easel card beplakt met dat onwijs mooie papier van Maja Design ! Daar wordt je toch gewoon vrolijk van. Ook het plaatje met de rozen op het middelste vierkantje komt dus uit deze serie en er zitten nog veel meer van deze leuke plaatjes bij.


Hier zien jullie dus die gave plaatjes die allemaal op 1 vel papier zitten en die je dus leuk kan verwerken op je kaart zoals ik dus heb gedaan.

Aan de linkerzijde zie je dat ik die gave blauwe mal van Noor heb gebruikt met de vlinders. De stempel die ik heb gebruikt is ook van Noor maar deze is al van een wat oudere collectie.


 Verder het geheel dus afgewerkt met wat bloemen en zo blijven de kaartjes ook wat beter staan als ze iets hebben waartegen ze kunnen 'leunen' zeg maar.


Aan de rechterkant heb ik dus die mooie vieuwmaster gebruikt die Noor heeft uitgebracht en deze kan je op verschillende manieren verwerken.


Zo zie je dus dat ik deze door de midden heb geknipt en bij het middelste gedeelte heb ik hem voor bovenaan de kaart gebruikt terwijl ik juist aan de rechterkant hem onderste boven heb gebruikt.Ook zijn de kleine vierkantjes die erin open zijn ideaal te gebruiken om dus een leuke tekst in te zetten zoals ik heb gedaan met de tekst wedding.


En hoe leuk past deze te gekke koets bij deze trouwkaart! Deze mal hoef je dus niet alleen te gebruiken op een prinsessen kaart maar dus ook heel erg leuk op een trouwkaart.


Hier nog even een laatste foto van zijn geheel ik ben zelf heel erg blij met hoe die geworden is en kijk toch eens hoe leuk al die Noortjes op de kaart staan! en natuurlijk met dat schitterende papier van Maja Design.

Lieve Groetjes, De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

Geen opmerkingen: