INFO

heej iedereen

super leuk dat je langskomt op mijn blog.


ik ben celine koppe 23 jaar en ik vind het super leuk om mijn eigen kaarten te maken, cadeauverpakkingen, albums, kalenders noem het maar op.

verder op de site vinden jullie de creaties van mij die ik heb gemaakt.

zaterdag 17 oktober 2015

Hoera Zwanger

Vandaag wil ik jullie een nieuw project laten zien waar ik afgelopen weekend mee bezig ben geweest. Dit keer heb ik gekozen voor de Dutch doobadoo mdf kaasplankjes. Hier zitten er 3 in een verpakking dus je kan meerdere leuke creaties maken.
Zoals jullie kunnen zien ben ik weer voor het gave Noor papier gegaan met het baby blok. Het mooie hieraan vind ik dat het een groot blok is met onwijs veel design papier erin en enkel zijdig bedrukt dus je kan alle printjes gebruiken.


Zien jullie hoe gaaf die is, en er zitten niet alleen baby printjes in zoals jullie kunnen zien heb ik dus gekozen voor de bruin met hartjes en die lieve heerstbeestjes.

Verder ben ik aan de gang gegaan met die leuke blauwe mal van Noor en daar heb ik die leuke paper en pictures everyday in bewerkt zodat het net 1 geheel lijkt.

 

Uit dat blok heb ik dus ook die letters gehaald van Zwanger, zo kun je dus van allerlei woorden maken met dit leuke papier en je hoeft het alleen maar uit te knippen en op te plakken.


Verder heb ik het kaasplankje afgewerkt met wat paper art en cardboard art van Dutch doobadoo.
Deze zijn ideaal je drukt ze er gewoon uit en bij de paperart knip je ze eruit en je kan ze meteen verwerken op je project.


Ben benieuwd wat jullie ervan vinden en hopelijk weer wat inspiratie gegeven om dus ook met die leuke kaasplankjes aan de gang te gaan.

Lieve groetjes,De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

1 opmerking:

Anoniem zei

Heel origineel!!!
Prachtige dingen zie ik hier, ik ben je nieuwe volger...:-)
Creatieve groetjes, Gaby